راهی برای خلاصی از افکار منفی!

افکار منفی هجوم آوردن همه مدله! از فکر این که شازده به کارش بیشتر از من اهمیت می ده تا نگرانی برای سالم بودن خانم کوچولو. فکر این که مدام تنهام و شوهرم شبا دیر میاد و خونه مامانم خیلی دوره و و خواهر ندارم و هیچ دوستی نزدیکم نیست و کلافه شدن از خونه نشینی و ...  حالا من هی سعی می کنم اهمیت ندم. فکرمو منحرف کنم. به خودم دلداری بدم که مال تغییرات هورمونیه, که این فکر و خیالا تو بارداری طبیعیه!

بعد سعی می کنم کارای جدید انجام بدم که سرم گرم بشه و این فکرای مسخره زیاد نتونن تو ذهنم جولان بدن. سرمو به بافتنی برای خانم کوچولو گرم می کنم و گوش کردن سخنرانی های تربیت فرزند و امروز هم یه کار جدید بعد سال ها: کیک پختن به صورت حرفه ای نه با این پودر کیک های آماده! جرقه اشم گل پسر تو ذهنم زد که از صبح گیر داده بود چرا پودر کیک نداریم کیک درست کنیم!!! خودمم خیلی دلم کیک می خواست! گفتم خوبه یه کم کدبانو بشم و به پسرم نشون بدم بدون پودر کیک هم می تونم کیک بپزم! هیچ علاقه ای هم به کمک گرفتن از سایت های آشپزی نداشتم, از ته ذهنم دستور کیک اسفنجی رو که قدیما خوب می پختم بیرون کشیدم و همراه گل پسر مشغول شدم.




و نتیجه شد یک بعد از ظهر خنک پاییزی با چای و کیک دست پخت مادر و پسر...


 


مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:

1. تخم مرغ: 6 عدد

2. آرد: 1 لیوان

3. شکر: سه چهارم لیوان

4. روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

5. بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری


البته من 3 تا ق چای خوری پودر کاکائو هم بهش اضافه کردم چون کیک کاکائویی بیشتر دوست دارم!


+ مامان ریحانه  کامنت گذاشته اگه به این مواد نیم لیوان شیر و روغن (یعنی روغن و شیر با هم نیم لیوان بشه) اضافه بشه نتیجه بهتر از آب درمیاد. از اون جا که احساس می کنم کیکم یه کم خشک شده بود و مامان ریحانه هم بسی با تجربه اس در امر کیک پزی لازم می دونم از دفعات بعدی حتما این رو هم اضافه کنم!!!


زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم و تو ظرف های جداگانه می ریزیم. ظرفی که سفیده رو توش می ریزیم و هم زن  باید کاملا خشک باشن. زرده هم اصلا نباید باهاش قاطی بشه. سفیده ها رو حسابی می زنیم تا کاملا سفت بشه و وقتی ظرف رو کج می کنیم نریزه. بعد زرده ها رو می زنیم و شکر و بکینگ پودر و روغن رو باهاش قاطی می کنیم و دوباره می زنیم طوری که به رنگ زرد خیلی کم رنگ دربیان. بعد آروم آروم سفیده رو قاطی زرده می کنیم و با ویسک هم می زنیم طوری که پف سفیده نخوابه. بعد آرد رو در چند مرحله اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم. قالب رو چرب می کنیم و مایع کیک رو داخلش می ریزیم و برای حدود 40 دقیقه توی فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد می ذاریم.



گل پسر در حال هم زدن زرده تخم مرغ:




موقع کیک درست کردن بنده به هیچ وجه اجازه کار با همزن برقی رو ندارم و این امر در انحصار گل پسره و کلی هم ذوق می کنه با این کار!

 



کیک اسفنجی ما کاملا اورجینال بدون هیچ گونه تزیینی! نه مواد لازم رو برای تزیینش داشتم نه حال و حوصله! :



نظرات 30 + ارسال نظر
خانوم گل یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 04:03 ب.ظ http://rozhayezendegiman.blogsky.com

به به چه کیکی.منم برای نی نیم درست میکنم

یادداشت های مینا یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 05:17 ب.ظ

دمت گرم گلابتون.
حال میکنم از روش زندگیت...
بافتنی... آشپزی... خیاطی...
ایول
......
فکر میکنم خیلی آدم آروم و خودداری هستی.که اگه هستی خوش به حالت اینقدر کنترل داری روی خودت...

لطف داری.
سعی می کنم باشم. ولی همیشه هم نیستم!

بهآر یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 05:24 ب.ظ http://http://joyz.blogfa.com/

ظاهرش که خوشمزه س

ماندانا یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 05:30 ب.ظ

آفرین مامان هنرمند ولى جسارتاً اگر اون وسیله اى که کیک رو باهاش هم زدى شبیه کفگیر پلاستیکیه اسمش لیسکه چون دور ظرف کیک یا غذا رو لیس مى زنه و تمیز مى کنه

نه. ویسک یه وسیله پره داره شبیه هم زن.

جوهر یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 05:40 ب.ظ http://myprinter.blogsky.com

سلااااااااااااااااااااااااااام
نوش جان
سال هاست طرف این کارها نرفته ام... خیلی سال است.

سلام
ممنون.
منم خیلی وقت بود طرفش نرفته بودم البته به جز استفاده از پودر کیک های آماده!

بولوت یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 06:21 ب.ظ http://maryamak.blogfa.com/

به به. چه اشتها آور!
حالا ماهایی که حال نداریم یا حال داریم رژیم داریم و الان کیک دلمون خواسته چی کار کنیم؟

نمی دونم دیگه کاری از دست من برنمیاد!

شیما یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 08:14 ب.ظ http://midwife21.blogfa.com

کیکت ظاهرش خیلی خوبه...
گل پسر چقد باحال شده عکساش...
خووش به حالتون...منم خب دلم کیک خاااست...منو چرا دعوت نکردین...از تنهایی ام در میومدین...

انشاالله دفعات آینده!

بانوی بهمن ماه یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 08:27 ب.ظ http://bahmanbanoo.persianblog.ir/

ماشالله هزار ماشالله چه پسر نازی دارین
خوب کاری کردین هیچی مثه آشپزی نیست هم لذت بخشه هم زمان رو میگذرونه .

ممنون.

فلفل یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 08:27 ب.ظ http://felfelane.persianblog.ir

الان فقد من میدونم بیکاری و حوصله سر رفتن ینی چیدرکت میکنم

هی!

تینا یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 08:28 ب.ظ http://tinak.blogfa.com

بماند که شدیدا دلم خواست
بهت افتخاااااااااااار می کنیم خانوم

قربون محبت شما!

مهرگل یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 08:28 ب.ظ http://my-sweete.blogfa.com

عجب کیکی! دستورشم میذاشتی خب!
می بینم که تی ویتون رو شبکه پویاست
خوبه که گل پسر کمکت میکنه

دستورشو گذاشتم که مهرگل جان! توجه نکردی!
ما همیشه تلویزیونمون رو شبکه پویاس! فقط گاهی با اجازه گل پسر کانال عوض میشه!!!

من و دخملی یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 10:10 ب.ظ http://reihanejan.blogfa.com

آفرین عزیزم.. آفرین.. تازه داری کدبانو میشی
چیه این پودر کیکا.. اصلا خلاقیت آدم رو میکشه..
من که فقط یه بار استفاده کردم و بس.. همش خودم درست میکنم..
حالا به همین مواد کیک اسفنجی نیم لیوان شیر و روغن(یعنی روغن و شیرت نیم لیوان بشه) هم اضافه کنی عالی میشه.. کیک شیری میشه که برای عصرونه عالیه.. بافت نرمی داره و راحت میره از گلو پایین..
من که برای فرار از هر گونه فکر و خیال منفی میرم سراغ آشپزی و کیک پزی.. میدونی که
علی خوب هم میزنه تخم مرغااا!!!:دی
ریحان از دو کیلومتری همزن رد نمیشه!!!میترسه ازش:دی

چه کنیم از تاثیرات دوستان کدبانوئه!
آهان این که گفتی خیلی خوبه. به نظرم یه کم خشک بود. حالا دفعه بعد شیر و روغن هم میریزم امیدوارم بهتر بشه!

فرناز یکشنبه 21 مهر 1392 ساعت 11:09 ب.ظ http://farnazjun.persianblog.ir/

به به چه خوشمزه !
6 تا تخم مرغ؟ نمیشه کمتر ریخت :)

می تونی تخم مرغش رو سه تا کنی و بقیه مواد رو هم نصف.

باران دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 01:03 ق.ظ http://baranedelpazir.persianblog.ir

شیرینی پزی بهترین راه برای فرار از فکر های مخرب
نوش جان

کیانادخترشهریوری دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 01:10 ق.ظ

آفرین مامان گلی

بهار دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 07:34 ق.ظ http://manojojom.blogsky.com

عزیزم چه ذوقی میکنه گل پسر.

ابراهیم دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 07:38 ق.ظ http://namebaran.blogfa.com/

اصلا نتمی دونم چرا همیشه آدم به چیزای منفی بیشتر از مثبت فکر می کنه
شاید طبیعت آدمه
من که سعی می کنم از افکار منفی فرار کنم .

گاهی پیش میاد دیگه!

زهره خاموش دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 09:30 ق.ظ

]چه خوب بظرفتون نچسبیده جنسش چی بوده؟

قالب ژله اس!!! آلومینیوم.

مهرگل دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 11:26 ق.ظ http://my-sweete.blogfa.com

ا من چرا ندیدم دستورشو
مرسی

خواهش می کنم.

آزاده(سوته دلان) دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 12:41 ب.ظ

آفرین خوب کردی آشپزی هم میتونه کلی وقتت پر کنه.... راستی به این موادی که نوشتی البته با روغن و شیر بیشتر که مامان ریحانه هم گفته یک قاشق غذاخوری گلاب هم به زرده هات اضافه کن و هم بزن خیلی خوش طعم میشه...

ممنون. انشاالله دفعه بعد امتحان می کنم. شما هم که حسابی استادی!

مهسا دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 01:07 ب.ظ http://khateraaat.blogfa.com

به به چه کیککی خسته نباشی

بازیگوش دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 01:33 ب.ظ /http://bazigooshi7.persianblog.ir/

خیلیییییییییییییییی خوشکل شده دختررررر آفرین کیف کردم!
هوس کردم یه بار امتحانش کنم!
نااازی گل پسر رووو نیگا کجا نشسته:-)))))))))

واقعا؟ بدون تزیینش هم خوشگله یعنی؟
بیا یه بار برات درست کنم.
بله وسط پیشخون آشپزخونه!

نازنین دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 02:46 ب.ظ http://ta-be-ta.persianblog.ir/

جای ما دائم الرژیما رو هم خالی کن بانو

باشه!

انار دوشنبه 22 مهر 1392 ساعت 03:51 ب.ظ http://ladypomegranate.persianblog.ir

به به چه خانم کدبانویی ... دخترتون قصد ازدواج ندارند احتمالا ؟؟؟(در راستای مادر رو ببین دختر رو بگیر !)

به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمی دم...

افرین خانوم خانوما
دیگه از هر انگشتت یه هنر داره میریزه دیگه.
دختر همچین مادری چه کدبانویی بشه؟؟؟؟

اختیار دارین! البته امیدوارم دخترم خیلی کدبانوتر از من بشه!

زیتون سه‌شنبه 23 مهر 1392 ساعت 12:24 ب.ظ http://zatun.blogsky.com

سلام خودت را مشغول کن به مطالعه وتنوع داشتن
خوراکی های استرس دار هم نخور مثلا بجای شکر دراین خوراکی عسل بریز
شکر الکل بدن را بالا میبرد مانع تولید ویتامین ب دربدن میشه دلشوره واضطرابت افزون میشه

سلام
ممنون.

حکیم بانو سه‌شنبه 23 مهر 1392 ساعت 01:31 ب.ظ

نوش جان. فکر همسر رو هم نکن. بالاخره اون هم چهار سر عائله داره و باید به کارهای تقتصادیش برسه دیگه.

بله دیگه حسابی مشغول کسب نون حلاله برای زن و فرزند!

سارا چهارشنبه 24 مهر 1392 ساعت 12:37 ق.ظ http://biadonyabesazim.blogfa.com

اصلا واسه همین من آشپزیم مثل شما نیست!!! چون اون نیرو کمکی که هم ایده میده و هم همزن به دست میگیره رو ندارم.

شاید!
کلا بچه محرک خیلی از کارها تو زندگیه!!!

فروغ(ردپاهایم) جمعه 26 مهر 1392 ساعت 06:24 ب.ظ http://raddepahayam.blogfa.com/

به به نوش جان هرسه تاییتون
گلی حست رو میفهمم کاملا ولی خوشحال باش که یه دختر کوچولو تو راهه و جای خالی همه اینایی رو که گفتی پر میکنه

ممنون.
از این بابت که خیلی خوشحالم!

فائقه پنج‌شنبه 16 آبان 1392 ساعت 08:34 ب.ظ http://2nafare.persianblog.ir/

نوش جونتون...
با اجازتون لینکت کردم!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد